GETTING MY FIZIKSEL SUNUCU TO WORK

Getting My Fiziksel Sunucu To Work

Getting My Fiziksel Sunucu To Work

Blog Article

Tüm bu yazılımların deneme zamanları sonrasında kullanıma devam edilebilmesi için gerekli anahtar olarak ta tanımlanabilir.

30 güne kadar dosyalarınızın yedeğine erişebilir ve felaket kurtarma durumlarında tüm yedeğin farklı bir sunucu üzerinde kurulmasını isteyebilirsiniz.

Tüm paketlerimiz için Kullanıcı Sözleşmesi ve Genel Kullanım Koşulları'na ek olarak aşağıda yer alan kullanım maddeleri geçerlidir.

En hızlı fiziksel sunuculara sahip olmanız için Türkiye’nin ADSL ve Fiber dağıtım merkezinden hizmet vermekteyiz.

Fiziksel sunucular Web hosting firmaların yönettiği donanımlar ile müşteriye ulaştırılır. Internet hosting paketleri satın alındığında bağlı olunan sunucuya pek çOkay web site bağlı olur.

Fırsat Sunucuları En iyi fiyat avantajı ile sınırlı stok fırsat sunucuları arasından seçiminizi hemen yapın

İhtiyaçlarınıza Cevap Veren Hızlı Sunucularla Tanışın Sunucu seçimi yaparken,Site veya özel yazılımlarınızın ihtiyaç duyduğu yüksek kaynaklara IHS Telekom sunucularıyla erişin. Paylaşımlı hosting paketlerinin more info işinizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Bu lisanslar World-wide-web hizmetlerinde kontrol panel lisansı olarak tanımlanır. Lisansı olmayan bir kontrol paneli deneme süresi bittikten sonra kullanılmaz. Bu lisanlar:

Tüm sunucularımız, sunucu modeline göre paylaşımsız 100mbit ve 1000mbit whole duplex porta sahiptir ve bu hızla kesintisiz Türk Telekom Net erişimi yapabilir.

Yeni Alan Adı kayıt ve domain transfer işlemleriniz içwithin aşağıdaki alanlardan sorgulama yapabilirsiniz.

Aşağıda dedicated sunucunuz için satın alabileceğiniz ek özellik ve hizmetler listelenmiştir.

Tüm Sunucularımız Türkiye’nin en iyi veri merkezi altyapısına sahip olan ve Türkiye’nin tek Tier three veri merkezi sertifikasına sahip olan Türk Telekom Gayrettepe İstanbul veri merkezinde barındırılmaktadır.

Hızlı Lawnım: En yaygın soruların yanıtlarını içeren hızlı destek sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yalnız bazı durumlarda ağları yönetmek için sunucu yerine sunucu görevlerini yerine getiren bir bilgisayarda tahsis edilip bu bilgisayarın sunucu (server) gibi çalıştırıldığı da olmaktadır. Standard masa üstü bilgisayar ile sunucu arasındaki en önemli farklar sunucuların 7/24 kesintisiz hizmet verecek donanıma sahip olması ve kullanılan işletim sistemi gelmektedir.

Report this page